Vreme bo in vedno je, vendar je vprašanje kakšno. Podobno je tudi s formo na kolesu, vedno je, a je vprašanje kako dobra … pa vendar sta povezani forma in vreme, saj je trenutno potrebno treninge precej prilagajati vremenu.

Verjetno nisem edini, ki si želim kratkih rokavov, lepega vremena in manj blata v gozdu (kdo pa bo skoz pucal kolo??). Zima mi že rahlo najeda, dovolj mi je snega in mraza, tako da se morda spokam še kaj na morje, če bo doma vreme še naprej gnilo, da malo potreniram in se vsaj približno sestavim do prvih dirk.

Smo že skoraj sredi februarja, sam pa se ravno ne počutim, da bi v marcu že dirkal. Sem še precej ˝razštelan˝, treba bo zavihati rokave in priti do prave forme ne glede na vreme …

Pretiraval vseeno ne bom, nočem biti eden izmed tistih mnogih tekmovalcev, ki februarju in marcu že podrejo svoj rekordni čas vzpona na testnem XX klancu, maja pa že po internetu objavljajo oglase, da prodajajo kolo in vso kolesarsko opremo.

Tudi to bi lahko bil neke vrste sindrom v našem športu. Prav tako je tekmovalecev proti koncu sezone na dirkah občutno manj, nekateri pa si privoščijo doooooooooolg dopust, da napolnijo baterije in potem spet dirkajo, ko so že popolnoma vsi končali sezono.

Vse to se mi zdi čudno, sam v dirkanju uživam in si želim dirkati čimveč (če se le da vsak konec tedna) in biti vseskozi konstanten …

Sicer pa se obeta pestra sezona, dirk bo veliko … zgovoren je že podatek, da je samo dirk za slovenski pokal v krosu 9 …. upam, da bo organizacija vseh vsaj na zgledni ravni … kot kaže pa se stvari vendarle premikajo na bolje.

Ugotavljam da trenutno vreme je, tako da grem na kolo, morda kje srečam formo …

vr.gif

P.S. Če ima kdo sliko kako zgleda forma, naj le pošlje, da objavim.

 • Share/Bookmark


6 odgovorov v “Vreme bo, forma tudi!”

 1.   BlažP pravi:

  Men se še tud ni nekaj za po klancih ganjat in verigo pretegovati. Ampak, kot si rekel marec bo tukaj hop hop. Vsi našpičeni leto pa doooooolgoo. Ravno zaradi tega se mi še ne mudi.

 2.   mj pravi:

  na googlu sem naše fotko forme, tko piše :)
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ca/DSC00262_-_Vasetto_greco_a_forma_di_genitali_maschili_-_Foto_G._Dall‘Orto.jpg

 3.   mj pravi:

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ca/DSC00262_-_Vasetto_greco_a_forma_di_genitali_maschili_-_Foto_G._Dall‘Orto.jpg

 4.   mj pravi:

  nč jeba ta stram ma en bug

 5.   jeri11 pravi:

  Pol ubistvu nisi našu sliko forme?

 6.   Zorman pravi:

  Prokleto vreme.

Komentiraj