Hja, v poplavi modernih svetišč (trgovin) se najde marsikaj. A zakaj moderna svetišča?

Zato, ker vse Church mame (cerkvene mame – tipična predstavnica gospa starejših let, ki gre v nedelo dopoldne obvezno v cerkev v soboto pa obvezno v trgovino ) kupujejo svega in svašta,  samo da je pocen … tud če ne rabjo nujno. Posledično je seveda trgovin čezdalje več in res na živce začnejo it takšne, kjer prodajajo vse za vsazga …

Ena takšnih je tud Interspar … nimam sicer nič proti Sparu, celo sam kdaj notr padem,  ampak načeloma sem zvest  Merkatorju in se tudi trudim kupovat domače proizvode … jebiga, sem mnenja da je treba naše firme podpirat (dokler Merkator to še je) in tudi doma že od nekdaj furamo tako familjarno politiko.

In ko bo vsaj večina Slovenclnov dojela, da ni dobro samo tisto kar kupjo čez mejo in da mamo tudi doma veliko znanja in strokovnjakov, potem bomo carji … ne vem če nam bo to kdaj uspelo … pa kaj bi o tem, pustmo to.

Uglavnem, najcenejši in najboljši Spar (za najbolse se majo tudi vsi drugi), se oglašuje s sloganom ˝Dobro zame˝,  ˝Najcenejši v Sloveniji˝ in podobna jajca … in kot sem že začel, prodajajo vse … od spodnjih gat, televizorjev, kruha, čistil, banan in ja ugotovili ste KOLES!

Nisem pa prepričan, če jim je čist jasno kako in kaj grejo kolesa skupaj … Ok, saj da kupiš polnovzmeteno kolo v Sparu za 200 €, potem itak verjetno nimaš veliko pojma o kolesih in si ga kupil mulcu za ˝prav dobrga˝ ob koncu šolskeg leta ali kaj podobnega … ampak, kako za vraga potem veš, kako se prav obrne ˝rizer˝ balanco????

V Sparu očitno ne vedo

˝A je narobe obrnjena rizer balanca, tud dobra zame??˝

˝A je narobe obrnjena rizer balanca, tud dobra zame??˝

Foto: Jaz&moj telefon, med prijetnim dopoldanskim nakupovanjem v našem lokalnem Intersparu … kvalitete fotke ni blo, je bla na kavi v lokalu čez cesto.

Sicer dvomim, morda pa vseeno teta, ki ti ponavadi prijazno poda kruh prileti s kakšnim imbusom in malo pošravfa, prden odpeleš kolo iz trgovine … mimogrede še svetuje o nastavitvi višine sedeža, odlepi vso odvečno embalaž iz kolesa, ki bi morala biti že zdavnaj reciklirana in ti obljubi zastonj prvi servis … čist slučajno mimo uleti še svizec in zavije čokolado v folijo.

Dodatno branje:

Mnenja o povprečnih cenah ˝košaric˝ in ostalo me ne zanima, zato ne nabijat o tem, da Merkator ni najcenejši, da je Tuš najbolši, Spar je zakon … itd

 • Share/Bookmark


10 odgovorov v “Je res vse dobro zame?”

 1.   MatejP pravi:

  Merkator ni najcenejši, Tuš je najboljši, Spar je pa zakon!

 2.   IziRider pravi:

  Ja tko pa v Sparu še bolj šparaš, ker kupiš kolo 5 let staremu mulcu (zato rizer dol da sploh doseže) k gre proti 15 pa mu jo počasi obrneš gor pa imaš za 200€ 10 let mir, pa mulc bo itaq glavni k ma “fully-a”

 3.   ud yerija prjatu pravi:

  sej je dobr-sam na dela:D

 4.   ZigaK pravi:

  U kermu lokalu čez cesto? Red fish?

 5.   jeri11 pravi:

  @ ZigaK kvaliteta je prava preverznica, mogoče ni sla samo na sok?:D

 6.   blaž pristovnik pravi:

  Sam sem delal slab mesec v Hervisu. Njih sploh ne briga kako je postavljena balanca, samo, da so kolesa vedno na ogled in naprodaj. Tam sem bil skoraj k štanc mašina. In tista kolesa v osnovi ne moreš našelat u nulo, ker sem se prav mučil in mi ratalo preveč dobr.

 7.   ZigaK pravi:

  Dobro reklamo si jim naredu, vse fulije so prodal.

 8.   jeri11 pravi:

  @ ZigaK bom preveril jutri ce je res. Gotovo so vse church mame pokupile, zdj ko so bile birme:D

 9.   mihi pravi:

  sj veš tuš- vedno bolši nikoli dobri bi rekel greg. drugač pa ja, bicikl kupt u takih štacunah je k kupt motorko u slaščičarni

 10.   Zorman pravi:

  Zna bit, kot obrneš stvar.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !