Dobr je … no, ni dobr! Ubistvu sem prizemljen, se prav se valam doma po stanovanju, grem na kakšno kavo, se malo matram okrog skript in zapiskov … šele zdaj vidim, kolk ma bedn lajf večina študentov. Vse skupi nč pamtnga, sploh pa ne morm nič migat, kar res ubija … ampak to še ne pomeni, da sem zdaj ratu en jamrovček in da se bom smilil samemu sebi in metal puško v koruzo.

Ok, zdaj ste vsi, ki ste prebrali mojo zadnjo objavo pomislni, da se je tipu skisal in da ne več kaj piše … ker je zadnjič samo jamru in napisu, da bo prodal kolo.

Uglavnem, tisti ki ste že razbijal pujsa za moj kolo, kupte si novga (pujsa), ker kolo ne gre nikamor!

Ubistvu niti ni mel namena nikamor it … sploh je vse jokanja, jamranje in smiljenje samemu sebi v prješnji objavi izmišljeno.  Mi je blo pač mal dolgčas in sem iz čiste zabave napisal post v stilu missic, ki jim neuspeh na lepotnem tekmovanju pusti travme in si morajo poiskati strokovno pomč. Odzivi so zanimivi … večina tistih, ki me dobro poznajo pa so takoj vedeli, da mi je očitno dolgčas …

Ok, zdj pa nekaj resnosti … nisem valda vesel da sem se polomil, ampak jebiga takšne stvari pašejo zravn, takšen je ta šport.

Treba se je sprijazniti, prej kot se bolje je zate in za vse okoli tebe … najlepši primer kako dobro prenesti poškodbo je gotovo Tanja in njeni nesečni poškodovani prsti.

Konec tedna se znebim šivov v kolenu, potem pa bomo videli kakšne so možnosti da začnem kaj migat. Letošnje sezone ne bo ostalo več prav veliko, ko bom jaz spet sposoben normalno dirkati, obenem bi se rad dobro pozdravil in imel roko 100 % pozdravljeno in ne nekaj na pol preden se vrnem na kolo. Mudi se mi torej ne, bom pač počel stvari za katere običajno zmanjka časa.

To je to, vsem ki ste kupl, vse kar sem napisal zadnjič pa … ne vrjet vsega kar piše!

 • Share/Bookmark


7 odgovorov v “Ni nujno vse napisano resnica”

 1.   soseda pravi:

  jst verjamem vse od danes in vse od zadnjič, razpoloženje se menja in zgleda, da si tut ti za kratek čas podlegel sindromu misic. Ampak čestitke za tale optimizem, aj lajk jeri danes bolj kot zadnjič ;)

 2.   Luka pravi:

  Se strinjam

 3.   jeri11 pravi:

  @ soseda nimaš res, sem se kar hitro sprijaznil tko da je razpoloženje več al manj isto.

 4.   mike_bike pravi:

  Hm, jest sem pa mislu, da samo renice pišeš :( . Kako naj zdaj vem a je to resnica, al je tista prejšna?
  Eh, kaj bo biker brez bika, valda ne bo specalke vozu, ker vemo da specialka ni bike!!

 5.   jeri11 pravi:

  @Mike_bike bajker počaka da se zacel in skoč na bika:D

 6.   Samo pravi:

  Hja.. na kofetih padajo neumne ideje. Zato pa hodmo na kofe:D

 7.   keda pravi:

  Že pravilno razmišljaš.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !