sem včeraj spet dirkal pravo kros dirko, a ne prvo po poškodbi. Dirkal sem malo že prejšnji vikend. Nekaj vzponov in nek kvazi kros v bližini Delnic na Hrvaškem.

Ne morš da vrjameš, nazadnje sem zares dirkal 17. maja v Premanturi, občutki pa so temu primerni … pomojem, da se z eno besedo temu reče da si štorast na kolesu. Na dol kolo pele mene in ne jaz njega, na gor pa se ulejčm k stara mama s pol litra vina v rit in težkim cekarjem iz štacune.

Počasi se stanje zboljšuje, včeraj sem že lahko dirkal krog in pol in ne samo peljal okoli. Na koncu sem imel nekaj sreče, saj so ostali malo defektirali in sem tako pridobil dva mesta in končal kot 3. pri Elite.

Na čase je tud kaj slišat o tem, da se da z gipsom trenirat in ni treba stagnirat in zgublat forme … že res, ampak čist iskreno povedano nisem imel neke motivacije, še bolj je ubijalo to ker nisem vedel, kdaj naj bi se znebil gipsa in šel spet na kolo.

No, je kar je … bomo že natreniral.

Do konca sezone želim čimveč in kar se da pozno v jesen dirkati, saj se drugače zimsko pripravljalno obdobje uleče kot gradnja slovesnkih avtocest. Forma bo kolikor pač bo … trenirali bomo, nekih hudih planov pa ne delam, saj ne vem koliko mi uspe natrenirati.

Danes imam day off, tko da grem naprej spat!

Good night people and God bless mountainbike!


Poprisilnodopustniškodirkaška fotka

Poprisilnodopustniškodirkaška fotka

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !