Zj da bi po dolgem času kaj napisu, vrjetno nebi blo slabo … kje bi začel?

djmo od uzadi, enkrat za spremembo…

- danes testiral nov tekmovalni bolid, občutki supr, navdušen nad geometrijo in vodljivostjo … detaili sledijo v prihodnjih dneh.

- danes na faksu stare gospo učil hoje z berglami, malo je manjkalo pa bi  ˝padla skupaj˝ sredi stopnic … se je teti zvrtelo, še dobr da sm takšna mrga da sm jo zadržal da ni padla … šala! Tisto o mrgi, ostalo drži.

- V nedeljo nisem startal na zimski ligi, čeprav sem bil tam … razlog otečeno koleno, nisem bil sposben gonit … spljoh!

- v soboto, sem pobliže preučeval sestavo moji bližnjih in ljubih singlic … rezultat boleči joški in zatečeno koleno. Nism dubu menstre, sem pa v hitrem desnem zavoju (ki ga dirkači vozijo v tretji prestavi s polnim plinom … aja ne, Mirsada so skenslal na poptv) izgubil potko pod kolesi in poletel v ribico … zbrusil joške in se čudno užgau v stegensko mišico … hematom, me je zdelal, da nisem mogel nič kont v nedeljo.

- še kakšen teden prej sem bil malo proti koncu z zdravjem … ni me vohala matilda, ampak sem bil tak … zjeban po domače! Počival cel teden in nič treniral …

Moja realnost:

- do petka vsak dan vaje na ortopedski kliniki v LJ  (ponosno priznavam, da je lahko tudi faks zanimiv in da preseneča)

- v soboto v zgodnjih jutranjih urah na dirko v Avstrijo, Langenlois Class 1 … prva dirka, vredna imena dirka letos … bomo videli kako bo!

Več o dirki, kolesu in mojih bolj ali manj uspešnih ali nerodnih prigodah pa v drugem tednu!

Howk!

  • Share/Bookmark


En odgovor v “Od zadaj”

  1.   chef pravi:

    Seveda si mrga :mrgreen:

    Srečno!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !