Če je velik dežja, dobimo veliko blata v naravi … in če po vsem tem blatu dirkaš … dobiš na koncu en velik drek … oz si usran, da se lahko 3 dni umivaš pa si še vedno usran! No in točno nekaj takega je bilo preteklo nedeljo v Domžalah na dirki.

Večina proge je bila itak nevozne ali pa si bil vsaj 6 × hitreje če se tekel, na dol pa skoraj da ni bilo za stiskat prednje bremze, ker je prednja guma hitro izgubila poslušnost in šla posvoje … sam sem tudi kakšen spust pretek in bil hitrejši od tistih, ki so se trudili voziti.

Načeloma niti nisem imel nekih pričakovanj pred to dirko, po vsem sranju, ki se mi je dogajalo v zadnjem času sem si želel le normalno priti do konca. No vse skupaj niti ni bilo tolk zlo slabo, je šlo kar ok …. v prvem krogu sem se spet počutil  super in sem se moral spet ˝držat nazaj˝, da nisem pretiraval in šel preveč na dasko.

Dirka se je potem odvijala kar dobro, sem lepo vozil po pameti v svojem ritmu. Proti koncu me je precej zmanjkalo in sem bil zadnje dva kroga res počasen, ampak glede na moj trening zadnje 2 tedna, je bilo to nekako normalno.

Končal sem kot 5. absolutno … rezultati! Večino zaostanka sem  pridelal v zadnjih dveh krogih …

Z mojim nastopom, sem bil kar zadovoljen … bomo videli, kako bo šlo naprej. Verjetno, je bil največji uspeh v nedeljo to, da mi je uspelo doma spucat kolo …. :D

Foto: Uroš Maroh

Blat kokr hočš

Blat kokr hočš

  • Share/Bookmark


En odgovor v “Domžalska blatna kopel”

  1.   Urška Sonček pravi:

    Čestitam. :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !