Zadnjih nekaj dni ˝domujem˝ v Ribnici. Večino sicer zabijem med zapiski in skriptami (takšni časi so zdj žou) seveda pa najdem tudi čas, da skočim malo na kolo. Kdo bi si mislu, da bom kdaj fural po teh koncih, sploh ne sredi zime po snegu …

Snega je ravno prav za furat, poleg tega so vse single na ˝lokalnem rekreacijskem˝ hribu Sveti Ani (rekreacijskega pomena nekaj takšnega kot Svibno za Litijo) dobro obiskane.

Slednje pomeni dvoje, da je sneg potlačen, oprijem vrhunski, tko da se res lepo pelje in seveda, da je na poteh tudi dosti pohodnikov (kar pa tudi vemo kaj pomeni – pazi na ljudi).

Navzgor seveda ne gre stalno na kolesu, na najbolj strmih in spolzkih delih je pač treba peš. Nč tazga, paše zraven.

Po včerajšnjem iskanju in spoznavanju poti, sem bil danes spet v akciji. Na vrhu sta me takoj ogovorila dva lokalca, bajkerja normalno.

˝A dost kle furaš?˝

Po mojem negativnem odgovoru, sledi stalna bajkerska … ˝Se nama je zdel ja, tuki nima noben tazga kolesa˝

Itak, se nisem pozabil informirat o gradnji downhill proge na sosednjem hribu in vprašat za ta hude single in fure. Mogoče gremo celo kdaj na kakšno turo, da mi še malo razkažejo naokrog.

Spust je hud, linije med skalami in slajdanje čez ledene ovinke … very nice! Na koncu malo zebe, ampak užitek in nasmeh odtehta vse …

Ostalo pa na fotkah.

Peglaj!!

Peglaj!!

Zimska idila

Zimska idila

P.S. Medveda nisem srečal

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !