Kdo je ta tip?

Sem Jernej Muzga, gorski kolesar, tekmovalec v krosu, član KD Calcit Kamnik. V prostem času sem tudi študent, sin, brat, prijatelj, serviser koles, igrača, domača žival…verjetno bi se našlo še kaj. Že 8 let treniram kros, gorsko kolesarstvo pa mi je v tem času tako zlezlo pod kožo, da je postalo tudi že način mojega življenja.

Tako se nekajdnevna abstinenca od kolesa (specialka ni kolo!) pokaže v simptomih prekomerno zvišane energije (ki je že tovarniško nastaljena precej visoko) in potrebe po večjem izločanju adrenalina.

Za pisanje bloga sem se odločil, ker menim, da imam kot pripradnik plemena gorskih kolesarjev (katere se pri nas mimogrede še vedno večinoma gleda malo postrani) marsikaj povedati.
Če kakšni tavajoči duši, ki ji še niso bile razodete lepote in strahote gorskega kolesarstva, uspem ta šport vsaj malo približati, si bom to brez slabe vesti štel za velik uspeh.

Blog nastaja povsem prostovoljno in je plod izključno mojih spoznanj, doživetji, razmišljanja in izkušenj…če komu kaj ni všeč naj ne bere, če mu še vedno ni všeč….go …. yourself!

Vsekakor so kakeršnekoli pravokacije, izlivanje nemoči, zavist, posmehovanje, komentiranje, itd….v objavah dovoljeni in celo zaželjeni.

S slovnico nisva ravno na TI, nisva pa ravno skregna…sem mnenja, da moje objave izgubijo veliko čara, če so pravilno slovnično napisane, zato bom rekel samo da se trudim pisati berljivo.

Za nabijanje in dolgočasenje obstjajo komentarji, za vse ostalo je tu moj mail:

jerimuzga@gmail.com

In to je….zdj že preveč, nehite brat….

go out and ride!!

 

 • Share/Bookmark


5 odgovorov v “Kdo je ta tip?”

 1.   bajčk pravi:

  dobiš u kratkem še kakšno fotko iz mojga arhiva;)

 2.   jeri11 pravi:

  Le dj, da bo ksna zanimiva…da ti jih ne bom kradu:P

 3.   nENA pravi:

  O HVALA za comment:)
  vidm zj kdo si,hehe. se ‘poznamo’ prek černija pa mateja…:)

  lep večer ti želim še naprej,js odgajam v mižule:)
  nočka

 4.   cestnitekac pravi:

  Zanimivo branje & dobre fotke! Če bom še nekaj časa spremljal blog, se bom še sam ogrel za gorsko kolesarstvo :) (v preteklosti sem namreč že razmišljal v tej smeri in v prihodnje mogoče spet…)

  Veliko sreče tako pri blogu, kot tudi kolesarstvu.

  CT

 5.   jeri11 pravi:

  @ cestnitekac le probaj se malo mtb, ne bo ti zal;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !